Najnovšie recenzie zo sekcie Stierky na sklo
- Spĺňa účel
- Perfektný stroj
- Umýva dôkladne
- Tá rúčka mohla byť teleskopiská, alebo aspoň o 20cm dlhšia
- Nádobka na vodu je zbytočne veľká v pomere koľko vody vôjde
Je to super stroj, ale má svoje muchy. Telo je zbytočne veľké vzhľadom na to, že polovicu prístroja zaberá nádržka do ktorej sa reálne tak vmestí liter vody, ale už po naplnení 2dcl odpadovej vody je potrebné ju vyliať keďže začne z prístroja vytekať.
Rúčka je relatívne krátka, ale dá sa dokúpiť dlhšia.
Jsem spokojen
Verk 15763 Magnetický Čistič Okien
Pridané: 27. mája 2024
(naposledy upravené 27. mája 2024)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
Jedfnoduche.
Cisty blud na okne to vobec nedrzi na jednoskle tenkom ok ale aj tak sa s tym neda zmyvat vobec..zanechava smuhy je tam neaky gumovy pasik na stahovanie prostriedku ale umyt sa s nim ale ze vobec neda…
- Vyčistenie aj menej prístupné miesta, rýchlejšie
- výborný pomer ceny a kvality
- Super pomocník
- predlžovacia tyč
- výborné aj pre nižších
- zatiaľ nič
praktická vec
všetko v poriadku
spolahlivy
Malý, šikovný.
- Lahke umyvanie okien a lahky tovar
- Dlhá vydrz batérie na jedno nabitie (100min)
- Jednoduche použitie
- Uľahčuje umývanie okien
- Koncentrát karcher vyčistí aj výrazne znečistené okna (prach, piesok)
- Nádobka 2v1 so stierkou a rozprašovačom je nepoužiteľná (koncentrát vyteká z nádobky)
Obrovský pomocník pri umývaní okien. Hlavne veľké okenné tabule sú umyté za pár sekúnd niekoľkými tahmi. Spočiatku môže zanechávať šmuhy, ale je to len otázka praxe, treba si nájsť spravny grif. Originál karcher koncentrát je trochu predražený, ale čistič bez problémov funguje aj s obyčajnou “jarovou” vodou. Trochu mi vadí, že stierka a rozprasovac sú 2v1, je potrebné si dokúpiť zvlast rozprasovac a zvlast stierku, nakoľko verzia 2v1 je nepoužiteľná, nádobka ma zlý tvar, zle sa s tým manipuluje pri umývaní okien, tekutina vyteká z fľaštičky. Ale inak spokojnost, nenahraditeľný pomocník v domácnosti.
Za mňa výborný produkt. Lepší ako Karcher. Praktický a účinný. Čiarky na okne zanecháva len minimálne, možno stačí dobrá technika, neviem. Ale odporúčam.
- Priazniva cena
- Slusna kvalita
Maximálna spokojnosť
- Ľahký
Po xx rokoch som konečne zakúpil čistič okien Kärcher, moja chyba, že som ho nekúpil už dávno. Cenovo prijateľná verzia za 50 €, kladne hodnotím vypracovanie, výdrž batérie, menej kladne dobu nabíjania, čo však až tak nevadí, nepotrebujete umývať okná denne.
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »